Miami: Messi és C. Ronaldo egy csapatban – ez Beckham vágya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.18. 13:53
null
David Beckhamnek nagy tervei vannak Miamiban (Fotó: AFP)
Már csak egy idény és a David Beckham által alapított Inter Miami FC bemutatkozik az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS), a korábbi futballista pedig abban reménykedik, sikerül több nagy sztárt is megnyernie a projekt mellé. A kívánságlistáján pedig ott van Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is – igaz, tudja, már egyikük megszerzése is hatalmas szenzáció lenne. 

 

„Mindenkinek megvan a kívánságlistája. Mindenki Messire és Ronaldóra vágyik. Még mindig nagyon magas szinten játszanak és nehéz elképzelni, hogy elhagynák a jelenlegi klubjukat, de majd meglátjuk. Sosem tudhatod, hogy mi történik a futballban” – nyilatkozta sejtelmesen Beckham, aki hozzátette, már a csapatépítés végső fázisában járnak, sorra tárgyalnak a játékosokkal és szakemberekkel, akikkel a 2020-as MLS-idényben elrajtolnak.

A 43 éves volt futballista januárban jelentette be, hogy megkezdik egy új, 25 ezer fő befogadására alkalmas stadion építését Miamiban. Nem sokkal előtte pedig az Atlético Madridban futballozó Antoine Griezmann beszélt arról, hogy annyira tetszik neki Beckham víziója, hogy egy nap szívesen futballozna a csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik