MLS: Menjetek és nézzetek baseballt – Ibra stílusosan elköszönt

Vágólapra másolva!
2019.11.13. 22:55
null
Ibra távozik Los Angelesből (Fotó: Twitter/LA Galaxy)
Zlatan Ibrahimovic a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben végleg elköszönt a Los Angeles Galaxytól és annak szurkolóitól. Néhány perccel a tweet posztolása után az MLS-ben szereplő klub a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a felek közös megállapodással felbontották a 38 esztendős futballista szerződését.

 

Zlatan Ibrahimovic ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. A svéd világklasszis egy tweetben búcsúzott el az LA Galaxytól és drukkereitől, s ahogyan megszokhattuk, most sem fogta vissza magát.

„Jöttem, láttam, győztem. Köszönöm, Los Angeles Galaxy, hogy éreztetted velem, még mindig élek. És most a szurkolóknak – ti Zlatant akartatok, én Zlatant adtam nektek. Szívesen. A történet folytatódik... Most menjetek és nézzetek újra baseballt” – írta Ibrahimovic.


Nem sokkal a poszt megszületése után a Los Angeles-i klub is bejelentette, hogy Ibrahimovic már nem tér vissza a 2020-as MLS-szezonra. A csatár 53 mérkőzésen lépett pályára fehér-aranyban, összesen 52 gólt szerzett és 17 gólpasszt osztott ki.

Az továbbra is kérdéses, hol folytatja a pályafutását az „Oroszlán”. Vajon Spanyolországba, Angliába vagy Olaszországba tér vissza? Esetleg egy még általa ki nem próbált ország bajnokságát választja? Ossza meg véleményét a kommentekben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik