MLS: kolumbiai válogatott csapattársat kaphat Nikolics

Vágólapra másolva!
2018.01.21. 09:03
null
Juan Quintero (pirosban) szeretne az MLS-ben futballozni (Fotó: AFP)
Az mlssoccer.com információi szerint az FC Porto futballistája, Juan Fernando Quintero hamarosan az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságba (MLS) szerződhet.

 

„December 31-én beszéltem legutóbb Quinteróval, arra készült, hogy az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. Nagyon szeretne újra külföldön játszani” – mondta Eduardo Silva Meluk, a kolumbiai élvonalban szereplő Independiente Medellín elnöke.

A 24 esztendős játékost már a nyáron is szóba hozták a Nikolics Nemanját is a soraiban tudó Chicago Fire-rel, akkor azonban nem tudták nyélbe ütni az üzletet.

A The Athletic decemberi jelentése szerint Quintero és az ügynöke a múlt hónapban ismét tárgyalóasztalhoz ült a Chicago Fire képviselőivel, megegyezni viszont egyelőre nem tudtak. A Porto 10 millió eurót kér a futballistáért.

A 13-szoros kolumbiai válogatott támadó középpályás 2013-ban szerződött a Portóhoz, első idényében 22 meccsen négy, majd 20 meccsen két gólt szerzett. A 2015–2016-is idényre a francia Rennes kapta kölcsön (12 mérkőzés, 1 gól), 2016 decembere óta pedig otthon, az Independiente Medellínben szerepelt (25 meccs, 13 gól).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik