MLS: kettős emberelőny, a végén nyert Sallói csapata

Vágólapra másolva!
2020.07.18. 07:34
A Sporting Kansas City fordulatokkal gazdagított mérkőzésen 3–2-re nyert hazai pályán a Colorado Rapids ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS).

A csoportkör első fordulójában a drámai hajrában alulmaradó Sporting Kansas City ezúttal is gondoskodott az izgalmakról: a korai kapott gól miatt egygólos hátrányban forduló gárda az első órát elhagyva emberelőnybe került, ezt pedig bő tíz perc alatt két góllal sikerült kihasználni. a drámai hajrában alulmaradó Sporting Kansas City ezúttal is gondoskodott az izgalmakról: a korai kapott gól miatt egygólos hátrányban forduló gárda az első órát elhagyva emberelőnybe került, ezt pedig bő tíz perc alatt két góllal sikerült kihasználni.

Az utolsó negyedórához érve már kettős emberelőnyben futballozhattak a hazaiak, a Colorado Rapids ennek ellenére egyenlíteni tudott. A végső szó mégis a hazaiaké volt, a 91. percben érkezett Graham Zusi, és egy szöglet után kavarodást lezárva megpattanó lövésével megszerezte csapatának a három pontot.

Sallói Dániel ezúttal végig kispados volt a Sporting Kansas Cityben, amely egy győzelemmel és egy vereséggel várhatja a csoportkör utolsó fordulóját.

Mint ismert, a bajnokság csaknem négy hónapos szünet után folytatódott. A csapatokat hat csoportra osztották, az együttesekre 16 játéknapon három csoportmérkőzés vár, amelyek beleszámítanak az alapszakaszba. A csoportokból 16 gárda jut az egyenes kieséses rájátszásba, melynek győztese indulási jogot szerez az észak- és közép-amerikai régió Bajnokok Ligájára. A döntőt augusztus 11-én rendezik, a torna összdíjazása 1.1 millió dollár.

MLS
CSOPORTKÖR, D-CSOPORT

Sporting Kansas City–Colorado Rapids 3–2
Sporting KC: Sallói Dániel kispados volt.

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Real Salt Lake–Minnesota 0–0

C-CSOPORT
D. C. United–New England Revolution 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik