MLS: Ibrahimovic visszatérhet Európába – az idény végén dől el a sorsa

T. I.T. I.
2019.09.20. 07:00
null
Ibrahimovic szerződése az év végén lejár (AFP)
Dennis te Kloese, a Los Angeles Galaxy általános igazgatója egy interjúban árulta el: egyelőre nem folynak tárgyalások a klub és Zlatan Ibrahimovic között, akinek szerződése az idény végén lejár az MLS-csapatnál. Az ESPN megjegyzi, a 37 éves labdarúgó visszatérhet Európába.

 

A klubvezető szerint a felek abban maradtak, hogy az MLS-idény végén ülnek le egyeztetni az esetleges közös jövőről, de Ibrahimovic az elmúlt időszakban többször is célzott arra, érez magában annyi erőt, hogy 37 évesen is visszatérjen Európába és itt bizonyítson.

A svéd augusztus végén például úgy nyilatkozott, pontosan tudja, mire lenne szüksége a Manchester Unitednak ahhoz, hogy újra Európa topcsapatai közé kerüljön – „Zlatanra".

Ole Gunnar Solskjaer, az MU menedzsere nem is késlekedett a válasszal, néhány nappal később egy sajtótájékoztatón azt mondta, ha Ibrahimovic valóban szeretne visszatérni Angliába, akkor tudja a telefonszámát.

Az ESPN megjegyzi, nem feltétlen a manchesteri vonal az egyetlen, ami elképzelhető Ibrahimovic esetében, aki korábban azt is kijelentette, visszavonulása előtt még szeretne nevelőegyesületében, a Malmőben játszani.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek