MLS: Ibrahimovic távozna, ezen az ajánlaton gondolkodik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.23. 09:11
Egybehangzó amerikai lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic nem hosszabbítja meg a szerződését a Los Angeles Galaxynál, és könnyen lehet, hogy egy idény után távozik.

Az alapszakasz küzdelmei az MLS-ben csak október végén zárulnak le, ám a jelenlegi forma alapján nagyon úgy tűnik, a Los Angeles Galaxy lemarad a rájátszásról.

A Galaxyban (is) elképesztően futballozó, 22 bajnoki alatt már 17 gólnál és 5 gólpassznál járó Ibrahimovicnak pedig könnyen lehet, így már csak öt meccse van hátra Los Angelesben.

A svéd klasszis szerződése az idény végéig szól, és mikor legutóbb arról kérdezték, hosszabbít-e, Ibra csak annyit mondott, „egyáltalán nem biztos…”

Nagyon úgy tűnik, máris búcsút int Los Angelesnek Ibrahimovic (Fotó: AFP)
Nagyon úgy tűnik, máris búcsút int Los Angelesnek Ibrahimovic (Fotó: AFP)

A beszámolók szerint több MLS-csapat is szívesen látná a 36 éves támadót, ám van egy ajánlata Európából is, ami jobban vonzza…

„Kaptam egy ajánlatot a Malmötől, szeretnék, hogy hazatérjek, és ott fejezzem be a pályafutásomat, ahol kezdtem. Gondolkodom rajta, és elmondhatom, nagyon hiányzik a svéd bajnokság…” – mondta Calle Schullman újságírónak egy Instagram-videóban Zlatan.

Mint ismert, Ibrahimovic karrierje Malmöben indult, majd a svéd klasszis az Ajaxnál, a Juventusnál, az Internél, a Barcelonánál, az AC Milannál, a PSG-nél és a Manchester Unitednél is megfordult, mielőtt 2018-ban Los Angelesbe igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik