MLS: ártatlan elszólás, korábbi csapatához mehet Ibrahimovic?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.07. 22:33
null
Újra Milánóban futballozhat Ibrahimovic? (Fotó: AFP)
Don Garber, a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) komisszárja elszólta magát: Zlatan Ibrahimovic a Los Angeles Galaxytól való távozása után visszatérhet az AC Milanhoz.

 

A hírről több sportoldal, köztük a Goal és a Fox Sports is beszámolt.

„Ibrahimovic rendkívül érdekes karakter. Rendkívül sok munkát ad nekem, de szükség van az ilyen karakterekre, ahogyan Beckhamre is szükség volt évekkel ezelőtt. Most harmincnyolc éves, és most a Milan hívja, a világ egyik legnagyobb klubja. Két év alatt sok rekordot megdöntött az itt szerzett góljaival. Remélem, hogy marad, de a Galaxyn múlik. Örültem, hogy itt volt, kedveltem a nagy pillanatait, főleg, amikor egyes szám harmadik személyben beszélt önmagáról.”

Már csak az a kérdés, hogy ennek mennyi a valóságalapja…

Arról már több ízben is lehetett hallani, hogy szerződése idény végi lejártával Ibrahimovic valószínűleg távozik az Egyesült Államokból – a Bologna, a Boca Juniors és az ausztrál Perth Glory érdeklődéséről is írtunk.

Ibrahimovic korábban 2010-től 2012-ig játszott a Milannál, 85 tétmeccsen 56 gólt szerzett és 24 gólpasszt osztott ki, egy bajnoki címet és egy Olasz Szuperkupát is nyert a csapattal.

MLSsoccerItalia.com on Twitter

MLS, il Commissioner Don Garber si lascia scappare un "#Ibrahimovic al #Milan". Gaffe o anticipazione? #calciomercato https://t.co/7Ry3vFkEYm



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik