Minifutball: magyar csapat nyerte a kispályás BL-t

I. M.I. M.
2019.09.10. 11:52
null
Az Airnergy Mad Dogs 2016 után ismét BL-győzelmet ünnepelhetett (Fotó: Facebook/EMF)
Magyar csapat, az Airnergy Mad Dogs nyerte a kispályás csapatok Bajnokok Ligáját az olaszországi Riminiben, miután a döntőben szétlövéssel 5–3-ra legyőzte a marosvásárhelyi Nova Vitát. A másik magyar együttes, a Todor Pet Bau Team a nyolcaddöntőben búcsúzott, épp a Nova Vita ellen.

Két magyar csapat is főtáblás volt az Európai Minifutball-szövetség (EMF) által szervezett kispályás Bajnokok Ligájában. A 2016-os győztes Airnergy Mad Dogs és a Todor Pet Bau Team is továbbjutott csoportjából, utóbbi számára azonban a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, 5–0-ra kikapott a későbbi döntős Nova Vitától.

Az Airnergy azonban 5–2-re legyőzte prágai ellenfelét, majd a negyeddöntőben 4–0-val búcsúztatta a szarajevói Sunnylandet, az elődöntőből pedig szintén kapott gól nélkül jutott tovább, 2–0-ra legyőzte a plovdivi KCM 2000 Groupot.

A fináléban jöhetett a marosvásárhelyi együttest, amely 2–0-ra vezetett a döntőben, de az Airnergy egyenlített, majd a szétlövésben 3–1-re jobbnak bizonyult, így 5–3-ra behúzta a mérkőzést, és 2016 után ismét csúcsra ért.

A DÖNTŐ ÖSSZEFOGLALÓJA

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek