Mexikó: nem mindennapi átigazolásra készül Maradona

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.21. 18:02
null
Diego Maradona lesz Usain Bolt edzője? (Fotó: Twitter/Puma)
A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa nem mindennapi átigazolásra készül: sajtóhírek szerint a mexikói másodosztályban szereplő labdarúgócsapat szerződtetné a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprintert, Usain Boltot.

 

A Dorados de Sinaloa legutóbbi mérkőzésén 1–0-ra nyert a Mineros de Zacatecas otthonában, ezzel bejutott az Apertura-rájátszás elődöntőjébe. A spanyol Marca és az angol Mirror egybehangzó értesülése szerint Diego Maradona már a következő tornára (Clausura) is gondol, és a csapatát Usain Bolttal erősítené meg.

A 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartója korábban edzett a német Borussia Dortmundnál, a dél-afrikai Mamelodi Sundownsnál és norvég Strömsgodsetnél is, míg a 24-szeres máltai bajnok, a Valletta FC ajánlatát visszautasította. Legutóbb – és leghosszabban – az ausztrál élvonalbeli Central Coast Marinersnél próbálkozott, ám végül a magas fizetési igénye miatt itt sem kapott szerződést, így az is felvetődött, hogy felhagy nagy álmának üldözésével…

Az argentin legenda egyébként arra számít, hogy Usain Bolt fizetéséhez szükséges összeget a csapatnál megjelenő új szponzorok segítségével tudják majd előteremteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik