Megyei foci: a Duran Duran írja az MLSZ-t alapító klub indulóját

Vágólapra másolva!
2019.04.13. 23:08
A világhíres Duran Duran együttes adja a budapesti III. osztályban szereplő Budapesti Atlétikai Klub indulóját. A My Own Way a nyári Egri Erbstein Torna hivatalos dala is lesz.

Az 1900-ban alapított Budapesti Atlétikai Klub, népszerű nevén BAK, idén június 14–16. között rendezi meg az első alkalommal kiírásra kerülő Egri Erbstein Tornát. A torna igazi integrált sporteseményt jelent, hiszen a nagypályás, amatőr foci mellett a BAK és a LASS Egyesület vakfoci csapatai első alkalommal mérkőznek meg az Értéksziget Vándorserlegért, mely a magyar bajnoki trófeának is számít.

A nagypályás torna egyik résztvevője az angol Corinthian-Casuals FC, a világ talán leghíresebb amatőr csapata, illetve az első budapesti amatőr bajnok, a Törekvés, és a BAK-kal közösen MLSZ-t alapító BEAC is.

Némileg váratlan helyről érkezett egy hazánkban példa nélküli támogatás, hiszen a BAK indulóját a világhíres pop-banda, a Duran Duran szolgáltatja. A csapat a My Own Way című nótával segíti a nemes célokat és biztosította az egyesületet a támogatásról. A bejelentés után a Duran Duran Facebook és a BAK Twitter oldala is „felrobbant”, melyen az együttes tagjai a BAK mezében jelentek meg. A világ miden tájáról érkeztek támogató üzenetek és a banda közösségi oldalára rekordszámú like, több, mint 3000 kedvelés érkezett, több tízezres megtekintés mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik