Megjelent a FourFourTwo új, digitális lapszáma!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.17. 07:16
Bár a koronavírus-járvány idején a Mediaworks kiadóvállalat felfüggesztette a nyomtatott magazin megjelentetését munkatársaink, olvasóink egészsége érdekében, valamint a gyártás és terjesztés nehézségei miatt, a FourFourTwo futballmagazin magyar kiadásának májusi száma elkészült és digitális formátumban már hozzáférhető a Digitalstandon. Az előfizetők megkapták levélben, hogy miként tölthetik le ingyenesen a legfrissebb FFT-t, nem előfizető olvasóink pedig a digitalstand.hu/fourfourtwo címen 750 forintért vásárolhatják meg a mintegy százoldalas tartalmat, a világ kedvenc futballmagazinjának legújabb lapszámát digitális formátumban. A mindannyiunknak nehéz helyzetben fontos számunkra, hogy – brit partnerünk, a Future PLC és a Mediaworks Hungary Zrt. jóvoltából – a globális járványhelyzetben is sikerül fenntartanunk tízéves hazai magazinunk folyamatosságát, a „futball szellemi csúcstermékének” digitális megjelentetésével, hűséges olvasóinknak pedig köszönjük, hogy most is velünk tartanak!

Ízelítő a FourFourTwo magazin 122., avagy 2020. májusi számából. Ízelítő a FourFourTwo magazin 122., avagy 2020. májusi számából.

• A címlapon Cristiano Ronaldo, aki rekordot dönt rekord után, és mostanra már minden idők legnagyobb gólvágója! Hogyan válik hamarosan minden idők legeredményesebb válogatott játékosává? Elmondják azok, akik a legjobban ismerik. Nesze neked, Messi!

• A legutóbbi Európa-bajnokságon, 2016-ban Cristiano Ronaldo története első Eb-győzelmére vezette hazája válogatottját. Ugyanígy tett 1984-ben a francia Michel Platini, 1988-ban a holland Marco van Basten vagy 2004-ben a görög Angelosz Hariszteasz is, az ő nagy sztorijukat is feleleveníti a FourFourTwo.

• A Kérdezd meg pacekba! című rovatban ezúttal a német világbajnok Lukas Podolski válaszolt az olvasók kérdéseire. „Tinédzserkoromban három-négy barátom karját is eltörtem, de nem kezdtem magyarázkodásba emiatt” – mondta egyebek mellett.

• Bruno Fernandes pályafutása azzal kezdődött, hogy összeveszett az apjával. A télen ő lett az Old Trafford hőse. Lássuk, hogyan jutott a portugál középpályás Olaszországon és Lisszabonon át egészen Manchesterig.

• A Steaua miatti bukaresti jogi iszapbirkózás elkeseredett háborúhoz vezetett, amely még nem ért véget, bármit is mond a bíróság. Az FFT a román fővárosba utazott, hogy a helyszínen derítse ki, mi is történt.

• A futballtörténelem tele van tévhitekkel – városi legendákkal, ha úgy tetszik – olyanokkal, mint hogy Ronaldót a Nike kényszerítette pályára az 1998-as vb-döntőben, vagy olyanokkal, hogy a „soccer” amerikai kifejezés. A FourFourTwo egyszer és mindenkorra eloszlat néhány tévedést.

• A Döglött akták című sorozatban hónapról hónapra előkerül a magyar futball egy-egy újabb abszurd „ügyirata". Ezúttal kiderül, hogyan lett pokollá Hidegkuti Nándor családi élete, avagy bemutatjuk, milyen volt, ha valakit látszólag a tenyerén hordozott a Kádár-rendszer...

• Folytatódik Vörös Csaba sorozata, amelyben elképesztő eseményeket dolgoz fel a szerző a levéltári titkosítás alól feloldozott dokumentumok segítségével. A legújabb részben Rákosi Mátyás rémuralmáról ír. A magát Sztálin legjobb tanítványának tartó Rákosi (akit ki nem állhatott a szovjet főtitkár) egyvalamit üzembiztosan elsajátított a nagy vezetőtől: hogyan kell rettegésben tartani egy társadalmat. Ez a bizonytalanság beszivárgott a magyar labdarúgás mindennapjaiba is, mindez kiolvasható az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában őrzött iratokból is.

Ez csak az ízelítő volt, a világ kedvenc futballmagazinja továbbra is több mint 100 oldalon tálalja a futballvilág legfinomabb fogásait – a rendkívüli helyzetre való tekintettel ezúttal digitális verzióban!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik