Magánszámlákon az UEFA-pénzek; Zverev hallgat Federerékre

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.22. 22:03
Címkék
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

A Szurkisz fivérek az Ukrán Labdarúgó-szövetség és a Dinamo Kijev révén is hozzáfértek az UEFA-tól elutalt pénzekhez. A nemzetközi labdarúgásban magas pozíciót betöltő ukránok szövevényes történetét a német Der Spiegel nyomán Csillag Péter göngyölítette fel.
A Szurkisz fivérek az Ukrán Labdarúgó-szövetség és a Dinamo Kijev révén is hozzáfértek az UEFA-tól elutalt pénzekhez.
A nemzetközi labdarúgásban magas pozíciót betöltő ukránok szövevényes történetét a német Der Spiegel nyomán Csillag Péter göngyölítette fel.

Hétfő este FIFA-gála – magyar szereplővel. Somogyi Zsolt megnézte, hogy kinek mekkora esélye van az Év góljáért járó Puskás-díjra, egyben bemutatta a Messi–Quintero–Zsóri versenyfutást eldöntő zsűri prominens tagjait.

Klein Ron ezúttal Alexander Zverevvel készített Genfben interjút. Az örök reménységnek tűnő német teniszező a héten egy csapatban szerepelt Roger Federerrel és Rafael Nadallal a Laver-kupán (amelyet végül ő nyert meg Európának), és elmondta, hogy milyen hihetetlen tisztelettel fordul a sportág élő legendái felé.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a szovjetektől elszenvedett 1959-es vereséggel, a Prágában kiharcolt 1929-es újpesti KK-döntővel, az 5:1-es 1939-es németveréssel Baróti Lajossal és Helmut Schönnel a pályán, no meg az 1949-es nagypályás női kézilabda vb-arannyal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik