Lyon: hivatalossá vált Puel edző távozása, Garde lehet az utód

Vágólapra másolva!
2011.06.20. 23:20
A francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmese, a Lyon hivatalos honlapján hétfő este bejelentette: Claude Puel távozik a vezetőedzői posztról.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Puel és a munkájával elégedetlen vezetőség nem tudott megállapodni az együttműködés folytatásáról, noha a vezetőedző szerződéséből egy év még hátravolt – azaz a szakítást biztosra lehetett venni.Korábban beszámoltunk arról, hogy Puel és a munkájával elégedetlen vezetőség nem tudott megállapodni az együttműködés folytatásáról, noha a vezetőedző szerződéséből egy év még hátravolt – azaz a szakítást biztosra lehetett venni.

A L'Équipe francia sportnapilap úgy tudja, hogy az új edző jó eséllyel Rémi Garde, a csapat korábbi játékosa, csapatkapitánya lesz. Garde karrierje során futballozott a Strasbourgban és az Arsenalban is, szakmai vezetőként 2003 óta dolgozik az OL kötelékében – pillanatnyilag ő az utánpótlásközpont vezetője.

Puelt hírbe hozták a spanyol bajnokságban szereplő Athletic Bilbaóval; alkalmazására akkor kerülhet sor, ha a baszk klub jelenlegi első embere, Fernando García Macua megnyeri a közelgő klubelnökválasztást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik