Lőw és Neymar is elmenekült Párizsból, Babost meglepné, ha lenne olimpia

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2020.03.20. 22:10
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Lőw Zsolt, a Paris SG másodedzője a Balaton partján igyekszik átvészelni a vírusválságot. Az utolsó pillanatban döntöttek úgy a feleségével, hogy hazajönnek. Franciaországban addigra hatezerre nőtt a fertőzöttek száma, míg idehaza akkor még az ötvenet sem érte el. Két kislányuk van, Andrea a szíve alatt hordja a harmadik gyermeküket, ezért úgy érezték, itthon nagyobb biztonságban vannak. A tréner a lapunknak adott interjúban őszintén elmondta: még csak sejtésük sincs arról, mikor, milyen körülmények között folytatódhatnak a küzdelmek.
Lőw Zsolt,
a Paris SG másodedzője a Balaton partján igyekszik átvészelni a vírusválságot. Az utolsó pillanatban döntöttek úgy a feleségével, hogy hazajönnek. Franciaországban addigra hatezerre nőtt a fertőzöttek száma, míg idehaza akkor még az ötvenet sem érte el. Két kislányuk van, Andrea a szíve alatt hordja a harmadik gyermeküket, ezért úgy érezték, itthon nagyobb biztonságban vannak. A tréner a lapunknak adott interjúban őszintén elmondta: még csak sejtésük sincs arról, mikor, milyen körülmények között folytatódhatnak a küzdelmek.

Adorján Krisztián az olasz másodosztály tizedik helyén álló Virtus Entella 27 esztendős magyar középpályása a vírus európai gócpontjának számító Olaszországban él. Ami a legfontosabb, nem beteg, nincsenek tünetei. De karanténba kényszerült, ráadásul a klub alelnökénél már kimutatták a vírust. A légiósnak nem volt könnyű az elmúlt időszak: súlyos térdsérülése után az ősszel tért vissza, de januárban csak egy meccsen kapott szerepet, s azóta a kispadon ült. Nem meglepő, hogy a nyáron új csapat után nézne.

Jürgen Klopp 2015 májusában, majd' hét-hét évnyi mainzi és dortmundi edzősködést követően pihenőre vonult. Ugyan lehetősége lett volna a szinte azonnali folytatásra, inkább fújt egyet. Szabadsága így sem tartott kimondottan sokáig, öt hónappal később már Európa egyik legnagyobb klubját irányította. Az első liverpooli időszakáról szól a Hosszabbítás mellékletünkben olvasható életrajzi sorozatának 5. része.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik