Ligue 2: Bese csapata ötszörös francia bajnokra vadászik

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.10.21. 13:11
null
Hatem Ben Arfa a Francia Kupával idén áprilisban (Fotó: AFP)
Bese Barnabás csapata, a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Ligue 2) szereplő Le Havre továbbra sem tett le arról, hogy szerződtesse a korábbi válogatott középpályást, a jelenleg klub nélküli Hatem Ben Arfát.

 

A legutóbbi idényt a Rennes kötelékében Francia Kupa-győzelemmel befejező Hatem Ben Arfa szeretné külföldön folytatni a pályafutását, de Vincent Volpe, a Le Havre klubelnöke bízik abban, hogy sikerül őt magukhoz édesgetni.

„Mindenre nyitott, egyenes, kiszámítható, kedves srácnak ismerem – idézi a L'Équipe francia sportnapilap a MaLigue2.fr-nek nyilatkozó Volpe-ot. – Még számítunk rá, kapcsolatban is állok vele. Tudom, hogy el akarja hagyni Franciaországot, de nem értek vele egyet.”

Ben Arfa és a Le Havre vezetőedzője, Paul Le Guen korábban rövid ideig már dolgozott együtt Lyonban, és bár a trénert állítólag nem teszi boldoggá, hogy korábbi játékosa kéreti magát, a klubelnök szerint valójában mindketten örülnének az együttműködésnek.

A 32 éves Ben Arfa a Lyonnal négy, a Marseile-jel egy francia bajnoki címet szerzett, légióskodott Angliában is; a francia válogatottban 15-ször lépett pályára.

A Le Havre jól kezdte a bajnokságot, volt egy négyes győzelmi szériája, azonban a legutóbbi öt fordulóban egyszer sem nyert, és visszacsúszott a hatodik helyre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik