Ligue 1: ismert játékossal erősítene a Nice

Vágólapra másolva!
2017.08.01. 19:30
null
Wesley Sneijder a nizzaiak az egyik kiszemeltje (Fotó: AFP)
Tavaly nyáron Mario Balotelli szerződtetésével húzott nagyot és váratlant az OGC Nice, és a francia futballcsapat idén sem adná alább.

 

Lucien Favre edző a hírek szerint nagyon eltökélt abban, hogy egy jól ismert játékossal erősítsen augusztusban. A pletykák szerint az egyik kiszemeltje a holland Wesley Sneijder, aki távozott a Galatasaraytól, és egyelőre nincsen új klubja.

Favre természetesen megkapta a kérdést a szerdai, Ajax elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtti sajtótájékoztatón, de igyekezett kitérni a válasz elől. „Sneijder kétségtelenül kiváló futballista” – mondta mosolyogva.

A Le Parisien és a Nice Matin úgy tudja, a nizzaiak listáján van Samir Nasri is, akit tavaly a Sevillának adott kölcsön a Manchester City, és ugyan a nyári amerikai túrára elvitte magával Pep Guardiola – sőt nagyon elégedett is volt vele –, a középpályás jelezte, nem maradna az angol klubnál. A 16 millió euró körüli vételár azonban elriaszthatja a nizzaiakat.

A Transfermarkt szerint viszont befutó lehet Admir Mehmedi, a Bayer Leverkusen 26 éves, 49-szeres svájci válogatott csatára, akit 10 millió euróért már vihetne is a tavalyi francia bronzérmes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik