Liga 1: visszatért a Sepsihez a francia légiós

Vágólapra másolva!
2020.08.04. 17:04
Régi-új francia játékos érkezését jelentette be kedden a Sepsi OSK: Byran Nouvier kétéves szerződést kötött a székelyföldi klubbal. A szélsőként és középpályásként is bevethető játékos a 2018–2019-es szezonban már játszott Szentgyörgyön, de akkor a CFR kölcsönjátékosaként. Most a lengyel Rakow Czestochowától érkezik a román élvonalban eddig 98 mérkőzésen 8 gólt szerző játékos.

Nouvier a szentgyörgyi csapat negyedik igazolása ezen a nyáron a kapus Alexandru Greab (Concordia Chiajna), belső védő Bogdan Mitrea (Spartak Trnava) és a középpályás Vlad Mitrea (Lokeren) után.

A Sepsi OSK szerda délután, az Academica Clinceni elleni hazai mérkőzéssel zárja a 2019–2020-as idényt. Az alsóházi rájátszás utolsó fordulójának időpontjáról alig egy nappal korábban értesültek a csapatok, miután a román szövetség kedden úgy döntött, hogy szerdán a Liga 1 alsóházában is érjen véget az idény. Így a Dinamo koronavírus-fertőzések miatt elmaradt öt meccsének – az egyik éppen a Sepsi ellen lenne – pótlására már nem maradt időpont.

Hogy az eltérő számú mérkőzést játszó csapatok közti sorrendet – legfőképpen a kiesést – mi alapján döntik el, azt a Profiligára bízták, viszont az utolsó fordulóban várhatóan úgy lépnek pályára a csapatok, hogy fogalmuk sem lesz a kritériumokról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik