Liga 1: szombaton folytatná sikersorozatát a Sepsi OSK

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2020.10.16. 18:27
null
Fotó: Fekete Lehel
Sorozatban a harmadik győzelmére készül a román élvonalban a Sepsi OSK, amely a Poli Iasi vendégeként lép pályára 15.30-kor.

 

Szombaton Jászvásáron folytatná győzelmi sorozatát a Sepsi OSK, amely idén már hatodszor csap össze a Poli Iasi csapatával. A Poli számos játékosát elveszítette a nyáron, így az átigazolási időszak utolsó percéig aktív volt a piacon, többek között a Vasas kapusát, Bősz Leventét is megszerezte. A hazaiak ugyanúgy kilenc ponttal állnak, mint a Sepsi, a harmadik legtöbb gólt (10) szerezve a Liga 1 csapatai közül, ezért Leo Grozavu a hazai támadások megfékezését tartja fontosnak.

„Az előző két győzelem nyugalmat hozott, így most az eredményesség fenntartása a legfontosabb” – nyilatkozta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Sepsi vezetőedzője.

Közvetve a Sepsihez kapcsolódó hír, hogy a Román Labdarúgó-szövetség egyenként ötezer lejes (mintegy 375 ezer forintos) pénzbüntetést szabott ki az FCSB-re, valamint három játékosára, Florin Tanaséra, Valentin Cretura és Andrei Mironra, mivel a bukarestiek szurkolói és futballistái a július 22-i Román Kupa-döntő után magyarellenes rigmusokkal ünnepelték a szentgyörgyi csapat legyőzését.

ROMÁN LIGA 1
7. FORDULÓ
15.30:
Poli Iasi–Sepsi SOK – élőben az NSO-n!
Az élcsoport:
1. Craiova 18 pont (6 mérk.), 2. FCSB 12 (15–9, 6), 3. CFR 12 (6–2, 6), ...6. Sepsi 9 (6)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik