Liga 1: csak a szokásos – ismét ikszelt a Sepsiszentgyörgy

Vágólapra másolva!
2019.09.30. 19:07
null
Ismét ikszelt a Sepsi (Fotó: digisport.ro/Sursa foto: Sport Pictures)
Csak a szokásos – könyvelték el csapatuk újabb döntetlenjét, 11 forduló alatt immár a nyolcadikat a Liga 1-ben hétfő este a Sepsi OSK szurkolói. A székelyföldi csapat alacsony színvonalú, rengeteg hibával tarkított csatát vívott a Poli Iasi otthonában, a meccs nagy részében mindkét fél támadói képtelenek voltak élni a lehetőségeikkel.

 

Az első félidőben a Poli csatára, Andrei Cristea kétszer is már csak Fejér Bélával állt szemben, de előbb a kapufa, majd a szentgyörgyi kapus hárított. Szünet után a vendégektől Pavol Safranko mehetett egyedül kapura, de belevezette a labdát a Iasi hálóőrébe. Végül két cserejátékosnak köszönhetően jöttek a gólok is: Juan Pablo Passaglia a tizenhatos vonaláról lőtte ki a Sepsi kapujának jobb alsó sarkot, tíz perccel később pedig Edgar Salli első labdaérintéséből gólpasszt adott Razvan Tincunak, aki a 11-es pontjáról vágta a léc alá a labdát.

A szentgyörgyi védő a 88. percben duplázhatott volna volt csapata ellen, de újabb lövését már védte Stefan Tarnovanu, így a 14 pontos Sepsi OSK maradt a Liga 1 táblázatának nyolcadik helyén.

ROMÁNIA
LIGA 1, 11. FORDULÓ

Poli Iasi–Sepsi OSK 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik