Lengyelország: nyolcadszor lett az év labdarúgója Robert Lewandowski

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 10:54
Nyolcadik alkalommal választották Robert Lewandowskit, a Bayern München csatárát az év legjobb labdarúgójának Lengyelországban, a hölgyeknél Ewa Pajor győzött, aki menedzsere, Nagy Mihály társaságában vette át az elismerést.

Lewandowskit vasárnap este tüntették ki ismét, miután az élen végzett a Pilka Nozna magazin szavazásán. A 31 éves játékos 2011 és 2017 között hétszer nyerte meg a voksolást, tavaly a kapus Lukasz Fabianski kapta a díjat.

„Az elismerések nemcsak megmutatják, hogy a munka kifizetődik, hanem arra sarkallnak, hogy még keményebben dolgozzak. Minden támogatómnak köszönöm, miattatok vagyok erősebb!” – írta az Instagramon Lewandowski, aki 2019-ben 48 tétmeccsen 48 gólt szerzett a Bayern színeiben, és a Bundesliga gólkirálya lett.

A hölgyeknél a 23 éves Ewa Pajort választották meg az év legjobbjának, Wolfsburgban csapattársa a magyar válogatott Jakabfi Zsanettnek, akit pedig Magyarországon választottak mg a 2019-es esztendő legjobbjának. Mindkettejük menedzsere Nagy Mihály, aki a magyarországi M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán Jakabfi nevében átvette az elismerést, ezúttal pedig Ewa Pajort kísérte el a lengyelországi díjkiosztóra.

Nagy Mihály a 2019-es év lengyel női labdarúgójával, Ewa Pajorral (Fotó: instagram..com)
Nagy Mihály a 2019-es év lengyel női labdarúgójával, Ewa Pajorral (Fotó: instagram..com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik