Lengyel Kupa: Nikolicsék után Lovrencsicsék is a négy között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.19. 22:46
A Legia Warszawához hasonlóan a Lech Poznan is kettős győzelemmel jutott be a Lengyel Kupa elődöntőjébe.

Nikolics Nemanja szerdai gólja után ezúttal nem született magyar találat, pedig ketten is pályára léptek aZaglebie Lubin ellen. Holman Dávid kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, és veszélyes is volt a támadósorban, míg Lovrencsics Gergő a 68. percben csereként állt be.Nikolics Nemanja szerdai gólja után ezúttal nem született magyar találat, pedig ketten is pályára léptek aZaglebie Lubin ellen. Holman Dávid kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, és veszélyes is volt a támadósorban, míg Lovrencsics Gergő a 68. percben csereként állt be.

Az első meccset idegenben 1–0-ra megnyerő, otthon újra 1–0-s győzelmet arató Lech gólját a 90. percben beálló Szymon Pawlowski szerezte, alig egy perccel a beállítása után.

A Cracovia Kraków is idegenbeli győzelem után várta a visszavágót, de nem ment neki úgy, mint a Legiának és a Lechnek, hazai pályán 2–0-ra kikapott a másodosztályú Zaglebie Sosnowiectől, és kiesett. A negyedik párban a Slask Wroclaw és a Zawisza Bydgoszcz párharca december 16-án folytatódik, 0–0-ról.

LENGYEL KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Lech Poznan–Zaglebie Lubin 1–0
Továbbjutott: a Lech Poznan, 2–0-val
Cracovia Kraków–Zaglebie Sosnowiec 0–2
Tj: a Zaglebie Sosnowiec, 3–2-vel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik