Eurofutball: extra komfort a vonal mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.20. 10:50
null
Manapság már mindent megtesznek a sportolók kényeleméért (Fotó: AFP)
Címkék
Manchester United, Real Madrid, Borussia Dortmund, Lyon, West Ham és Newcastle United. Mi a közös a csapatokban? Mindegyik a Recaro céget alkalmazza a technikai zónában használt székek megtervezésére és kialakítására.

A társaság termékeit látva nyilvánvaló: a kispad ma már nem is hasonlít az ősi, fából ácsolt ülőalkalmatosságra. A gazdasági társaság igazán híressé a Kaiserslautern 1991-es bajnoki címénél vált. Nem véletlen, hogy azóta számos nyugati klub választja beszállítónak az autósülésekre szakosodó vállalatot.

A modern székeket felettébb hamar megszerették a cserejátékosok és a szakmai stáb tagjai, a kényelmi funkciónkon kívül fűthetők is, s persze jó tartást adnak a gerincnek. Tilman Schäfer, a társaság képviselője elégedett a termékekkel.

„A játékosok rajonganak az autós ülésekért, számos alkalommal személyes kérést is kell teljesítünk – mondta. – Ismerek olyan labdarúgót, aki a hálószobájába is kért a termékből. A csapatok rájöttek, hogy a kényelem mellett az egészséges tartás is fontos a kilencven perc során, így egyre több klub rendel tőlünk. A legtöbb partnerünk Németországban és Angliában van.”

A szuperszék is tud kényelmetlen lenni (Fotó: The Sun)
A szuperszék is tud kényelmetlen lenni (Fotó: The Sun)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik