Labdarúgás: Zidane nem tudta bevenni Megyeri kapuját, Németh sem talált be

Vágólapra másolva!
2010.12.15. 08:24
null
A két csapat tagjai közösen segítettek a szegényeken (Fotó: Reuters)
Kedden este Németh Krisztián és Megyeri Balázs az Olympiakosz All Star tagjaként pályára lépett a „Ronaldo és Zidane barátai" nevű csapat elleni, athéni jótékonysági mérkőzésen.

Az immár nyolcadik alkalommal megszervezett esemény célja ezúttal is a szegények megsegítése volt, és ebből az alkalomból Zinedine Zidane megpróbált olyan erős csapatot összeverbuválni, amilyet csak tudott. A franciák korábbi klasszisának úgy sem kellett szégyenkeznie, hogy Ronaldo sérülés miatt nem tudott pályára lépni, elég csak Antonisz Nikopolidisz, Ronald de Boer, Mahamadou Diarra, Nuno Gomes, Ricardo Sá Pinto, Raúl Albiol, Yaya Touré, vagy Giovanni van Bronckhorst nevét említeni.

A mérkőzés látványos, támadószellemű futballt – és jó barátságos mérkőzéshez méltóan – döntetlent hozott, mindkét csapat játékosai kétszer mattolták az ellenfél kapusát. Az első félidő első húsz percében Megyeri Balázs eszén kétszer is túljárt Sá Pinto, azonban Kosztasz Mitroglu révén a görögök még a szünet előtt szépítettek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Németh Krisztiánnak volt néhány helyzete a félidő hajrájában, de lábában maradt az egyenlítés.

A második félidőben Mitroglu találatával alakult ki a 2–2-es végeredmény, így a közönség nagy bánatára Zidane nem volt eredményes. Az Olympiakosz All Start nagyobb részben a görög klub jelenlegi játékosai alkották, őket egészítette ki néhány korábbi klasszis.

 A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik