Labdarúgás: újabb öt évig lesz ifjúsági futballfesztivál Kaposváron

Vágólapra másolva!
2011.04.27. 16:22
Címkék
Újabb öt éven át Kaposvár ad otthont az Ifjúsági Futballfesztiválnak. Az erről szóló szerződést szerdán írta alá a Városházán Szita Károly polgármester, valamint a két főszervező, Kenéz Ádám és Hangai István. A város összesen 50 millió forinttal támogatja a fesztivált, főként azért, mert ez a rendezvény nemcsak a labdarúgásról szól, hanem arról a több mint 3000 fiatalról is, akik egy hétre turistaként érkeznek a somogyi megyeszékhelyre.

Az Ifjúsági Futballfesztivál az elmúlt években Kaposvár egyik legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát. Tavaly nyáron három kontinens 25 országából csaknem négyezer fiatal érkezett a somogyi megyeszékhelyre, és egy hétig élvezte a város vendégszeretetét.

A sikeres múlt után a folytatás sem marad el: újabb öt éven át Kaposvár ad otthont a fesztiválnak. A szerződés értelmében a város összesen 50 millió forinttal támogatja a rendezvényt. Az idei futballfesztivált július 17. és 23. között rendezik, és a világ minden tájáról mintegy kétszáz csapatot várnak a rendezők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik