Labdarúgás: Orbán Viktornál járt Sepp Blatter – fotók, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.25. 20:12
Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Sepp Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnökét, aki a Magyar Sportújságírók Szövetsége meghívására érkezett Budapestre, és csütörtökön előadást tartott a Testnevelési Egyetemen. A kormányfő ebédre látta vendégül a svájci sportdiplomatát, akit elkísért a róla szóló könyv szerzője, Thomas Renggli, valamint Nagy István, Magyarország berni nagykövete és Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke, lapunk főszerkesztője.
Orbán Viktornál járt Sepp Blatter (Fotók: Miniszterelnöki sajtóiroda/Fischer Zoltán, NSO)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Orbán Viktornál járt Sepp Blatter (Fotók: Miniszterelnöki sajtóiroda/Fischer Zoltán, NSO) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A beszélgetésen szóba került többek között a napokban elkészülő, a Karmelita kolostor teraszáról is jól látható új Puskás Aréna, a Magyarország–Uruguay nyitó mérkőzés, a tíz éve alapított FIFA Puskás-díj, a csütörtöki CSZKA Moszkva–Ferencváros Európa-liga-csoportmeccs és a közelgő Wales–Magyarország, sorsdöntő Eb-selejtező is.

Sepp Blatter elmondta, hogy a FIFA éléről történő elmozdítása óta – leszámítva a tavalyi oroszországi világbajnokságot – ez az első külföldi útja, de térdműtétje után ismét aktív, és folyamatosan dolgozik (többek között) új, harmadik könyvén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik