Labdarúgás: magyar klub is hívja Usain Boltot – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.07.19. 18:58
null
Usain Bolt iránt Magyarországról is érdeklődnek (Fotó: AFP)
Az AAP (Australian Associated Press) hírügynökség beszámolója szerint a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Boltra török, magyar és amerikai labdarúgócsapat csapna le.

 

Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy a nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt a jövő hónapban az ausztrál labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Marinershez utazik hathetes próbajátékra.

Még aktív pályafutása során Bolt többször is hangsúlyozta, nagy álma válna valóra, ha a Manchester Unitednél profi szerződést kaphatna – ez azonban nem valósult meg. A tavaly visszavonuló jamaicai atléta korábban a Borussia Dortmundnál és a norvég Strömsgodsetnél is eltöltött néhány napot – utóbbi klubnál a 9.58-as „mezszámot” kapta a norvég U19-es válogatott elleni felkészülési mérkőzésen.

A sprintert rendszeresen hívják különböző gálameccsekre játszani – legutóbb egy hónapja, a 20 évvel ezelőtt világbajnokságot nyerő francia válogatott ellen léphetett pályára egy promóciós rendezvényen.

Az AAP szerint a török, magyar, amerikai klubok közt van olyan is, amely próbajáték nélkül, azonnal szerződést kínálna neki. Az ESPN arról ír, hogy az amerikai élvonalból (MLS) nincs érdeklődés, így ott biztosan alacsonyabb ligás gárdá(k)ról lehet szó.

Azt, hogy melyik magyar csapat érdeklődik Bolt iránt, nem tudni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik