Kolumbia: a védőre hatszor rálőtt saját csapata szurkolója

Vágólapra másolva!
2018.11.14. 12:33
Halálosan megfenyegette egy szurkoló Juan Sebastián Quinterót, a kolumbiai élvonalban szereplő Deportivo Cali futballistáját, majd többször rálőtt a menekülő védő autójára.

A 23 éves védő hazafelé tartott csapata legutóbbi mérkőzéséről, amikor egy, a csapata mezét viselő szurkoló megállítottaaz autóját.

„Épp a lakásomhoz indultam, amikor egy lámpánál azt vettem észre, hogy valaki kopog az ablakomon. Mikor odanéztem, akkor láttam csak, hogy fegyver van nála, amit a fejemhez szegez” – mondta a Noticias Caracolnak Quintero.

Halálosan megfenyegette egy szurkoló Juan Sebastián Quinterót (Fotó: Noticias Caracol)
Halálosan megfenyegette egy szurkoló Juan Sebastián Quinterót (Fotó: Noticias Caracol)

„Szerencsére villámgyorsan tudtam reagálni, és azonnal a gázra léptem, miközben ő azt ordította, hogy meg fog gyilkolni. Hatszor lőtt a kocsira, de hála istennek én és a szintén az autóban ülő bátyám is megúsztuk sérülés nélkül” – tette hozzá a futballista.

Ez nem az első ilyen eset volt. A kilencszeres kolumbiai bajnok Deportivo Cali a középmezőnybe süllyedt ebben az idényben, ami miatt a futballisták beszámolója szerint folyamatosan fenyegetik őket a drukkerek, és állandó életveszélyben érzik magukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik