Klub-vb: a sérült Casemiro és Nacho is a Real keretében

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.06. 17:44
Az orvosi diagnózis alapján Nachónak és Casemirónak is megvan az esélye a felépülésre a december 22-ei döntőre, ezért döntött úgy a Real Madrid vezetőedzője, hogy benevezi őket a klub-vb-re elutazó 23 fős keretbe.

Nachónak a térde, míg Casemirónak a bokája sérült meg november 11-én, a Celta Vigo elleni mérkőzésen, azóta egyikük sem lépett pályára. A 28 éves spanyol védőnek és a 26 esztendős brazil középpályásnak egyaránt 6-8 hetes kényszerpihenőt jósoltak az orvosok, Santiago Solari vezetőedző azonban ekkora kihagyás után is számít a játékukra a klub-világbajnokságon. A brazil Gremio ellen 1–0-ra megnyert tavalyi döntőt Casemiro végigjátszotta, Nacho kispados volt.Nachónak a térde, míg Casemirónak a bokája sérült meg november 11-én, a Celta Vigo elleni mérkőzésen, azóta egyikük sem lépett pályára. A 28 éves spanyol védőnek és a 26 esztendős brazil középpályásnak egyaránt 6-8 hetes kényszerpihenőt jósoltak az orvosok, Santiago Solari vezetőedző azonban ekkora kihagyás után is számít a játékukra a klub-világbajnokságon. A brazil Gremio ellen 1–0-ra megnyert tavalyi döntőt Casemiro végigjátszotta, Nacho kispados volt.

Az egyesült arab emírségekbeli torna elődöntőjében a címvédő Real Madrid ezúttal az ázsiai földrész legjobbjával, a japán Kasima Antlersszel, vagy a CONCACAF-térség képviselőjével, a mexikói CD Guadalajarával találkozik december 19-én. A bronzmérkőzést és a döntőt 22-én rendezik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik