Kép: váratlanul és véletlenül bejelentették Fernando Torres érkezését?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.30. 09:39
Egy héttel ezelőtt úgy tűnt, eldőlt, hol folytatja Fernando Torres, az Atlético Madrid világbajnok labdarúgója. Az Egyesült Államokból érkező beszámolók szerint ugyanis a csatár szinte mindenben megegyezett az MLS-ben szereplő Chicago Fire-rel. A sztori itt azonban nem ért véget, és egészen váratlan helyen tűnt fel Torres neve: Japánban.

Dan Orlowitz, egy Japánban dolgozó újságíró ugyanis észrevette, kikerült egy hír a japán élvonalbeli bajnokság hivatalos honlapjára, amely arról számol be, Fernando Torres a Sagan Tosuhoz szerződött.

Dan Orlowitz on Twitter

A cikk aztán egy percen belül lekerült a honlapról.kikerült egy hír a japán élvonalbeli bajnokság hivatalos honlapjára, amely arról számol be, Fernando Torres a Sagan Tosuhoz szerződött.

Dan Orlowitz on Twitter

A cikk aztán egy percen belül lekerült a honlapról.

masanari on Twitter

A hír a semmiből jött, ráadásul egy olyan csapatnál köthet ki így Torres, amely a kiesés elkerüléséért küzd a japán élvonalban, és amelynek teljes keretében összesen öt külföldi futballista található, s közülük négy is dél-koreai.

Fernando Torres Japánban folytathatja (Fotó: AFP)
Fernando Torres Japánban folytathatja (Fotó: AFP)

Az ötödik egyébként Víctor Ibarbo, 15-szörös kolumbiai válogatott futballista, aki megfordult pályafutása alatt az AS Romában is.

A japán liga legutóbbi nagy fogása Andrés Iniesta volt, aki a Vissel Kobe együttesében folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik