Kép: Ramos reagált – úgy tűnik, ő sincs oda Lovrenért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.19. 19:18
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Liverpool horvát védője, Dejan Lovren nem kedveli túlságosan Sergio Ramost. Ám úgy tűnik, a Real Madrid védője sincs oda őérte…

A királyi gárda és a spanyol válogatott csapatkapitánya ugyanis az Instagramon kedvelt egy fényképet, amelyen a síró Lovren látható, illetve nyilatkozott is a liverpooli játékosról.

„Ha valaki hasznot húz abból, hogy rólam beszél, az remek. De inkább a hivatásában elvégzett munka miatt kellene, hogy beszéljenek egy emberről, nem pedig amiatt, hogy mit mond másokról.”

null

null


Mint ismert, a korábban magát a világ legjobb védői közé soroló Lovren már az UEFA monacói gálája után sem értette Ramos díjazását, a nemrég lejátszott Horvátország–Spanyolország Nemzetek Ligája-meccs után pedig büszkén világgá kürtölte, hogy ő márpedig lekönyökölte a spanyolt. A probléma gyökeréhez azonban minden bizonnyal a Real Madrid–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőig kell visszamennünk – akkor Lovren klubtársával, Mohamed Szalahhal találkozott a Real Madrid csapatkapitánya, és az eset után az egyiptomit sérülés miatt le kellett cserélni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik