Így telt Ronaldinho 40. születésnapja a börtönben

 

Mint ismert, március 5-én vették őrizetbe a világbajnok klasszist és testvérét, mert olyan útlevéllel akartak belépni Paraguay területére, amely szerint paraguayi állampolgárok volnának – de ez nyilvánvalóan nem igaz. Mind a ketten azóta is börtönben vannak, és a jelek szerint nem is fognak hamarosan szabadulni.

Ronaldinho próbálja pozitívan látni a dolgokat, kikerült nemrégiben pár fotó arról, hogy alkoholt ivott, illetve aláírásokat osztogatott, továbbá részt vett egy futballtornán, amelyen a döntőben 112-re győzték le az ellenfelet, ő pedig mindegyik gólban szerepet vállalt.

Ráadásul Ronaldinhónak éppen szombaton volt a 40. születésnapja, amelyet így természetesen a börtön falai között tartottak meg. Néhány kiszivárgott fotó alapján jól telt a jeles nap, hiszen a brazil klasszis churrascariát (egy brazil barbecue-t) és tortát is kapott.

Iván Leguizamón on Twitter

Literalmente, le cagaron a Ronaldinho en Paraguay. Pero al menos sus compañeros de celda tienen detalles amigables con él, como esta torta que le obsequiaron esta noche.