Kép: a kislány Szalahnak üzent, zseniális reakciót kapott

Vágólapra másolva!
2018.11.17. 18:51
Mint arról beszámoltunk, az egyiptomi labdarúgó-válogatott a Liverpool sztárja, Mohamed Szalah 90. percben szerzett góljának köszönhetően 3–2-re legyőzte Tunéziát az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében. Volt azonban egy egyiptomi drukker, aki így sem távozhatott teljesen elégedetten…

A találkozón egy kislány a 30. perc körül feltartott egy táblát, melyen az egyiptomi válogatott klasszisának üzent: „Szalah! Kérlek, rúgj egy gólt! Szeretnék hazamenni, házi feladatot kell csinálnom…”

Nadine Meshref on Twitter

Mint ismert, Szalah végül csak a 90. percben talált be és döntötte el a meccset, így a kislány házija valószínűleg sosem készült el. „Szalah! Kérlek, rúgj egy gólt! Szeretnék hazamenni, házi feladatot kell csinálnom…”

Nadine Meshref on Twitter

Mint ismert, Szalah végül csak a 90. percben talált be és döntötte el a meccset, így a kislány házija valószínűleg sosem készült el.

Viszont a táblát, úgy tűnik, az egyiptomi támadó is látta, Twitteren ugyanis üzent fiatal rajongójának: „Mindent megtettem, hogy időben hazamehess, bocsánat, hogy várnod kellett az utolsó percig. Remélem, a tanárod holnap megérti majd...”

Mohamed Salah on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik