Jótékonyság: Özil esküvőjén is gyerekeknek adományoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 21:27
Mesut Özil és menyasszonya, Amine Gülse szép gesztust tettek esküvőjükön: a pár ezer gyermek műtétjének költségét vállalta magára.

A korábbi német válogatott játékos pénteken vette feleségül menyasszonyát, s ebből az alkalomból ezer gyermek életét változtatja meg az Arsenal középpályása. Mesut Özil és Amine Gülse ugyanis arra kérte az esküvőre hívott vendégeket, hogy az összeg, amit az ifjú párnak ajánlanának fel, inkább adományozzák el olyan országokba, ahol fiatalokra vár műtét égési sérülések, dongaláb és farkastorok miatt.

„Rengeteg rajongóm, családtagom és barátom kérdezte, hogy milyen kívánságaink vannak az esküvőnkre – idézi Özilt a BBC. – Mint profi futballista, szerencsés és kiváltságos helyzetben vagyok. Éppen ezért arra kérek minden kedves vendéget, aki az esküvőnk alkalmából anyagilag támogatna minket, hogy segítsen egy olyan projektben, ami nagyon közel áll a szívünkhöz. Aminével, szeretnénk finanszírozni ezer gyermek műtéti költségeit.”

Az Arsenal labdarúgója már 2014-ben is megmutatta, milyen nagylelkű. A világbajnokság után 240 ezer fontot adományozott 23 brazil gyermeknek, akikre műtét várt.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik