Jótékonyság: Bölöni László Fellaini mezét ajánlotta fel

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2019.11.28. 17:50
null
Fotó: Sus Róbert
A marosvásárhelyi születésű Bölöni László is csatlakozott a közmédia Jónak lenni jó koraszülöttek mentését támogató akciójához: a belga válogatott Marouane Fellaini aláírt dresszét ajánlotta fel.

 

Újabb és újabb felajánlások érkeznek a közmédia Jónak lenni jó elnevezésű akciójához, s egyre többen – köztük elismert sportolók, színészek, valamint művészek – ajánlják fel személyes tárgyaikat jótékonysági céllal. A koraszülöttek mentését támogató kezdeményezéshez csatlakozott a marosvásárhelyi születésű Bölöni László is.

A belga élvonalbeli Royal Antwerp szakvezetője korábban egy aláírt mezt kapott ajándékba a belga válogatott Marouane Fellainitől, majd úgy döntött, hogy a sajátja mellett azt is felajánlja a nemes célra. Szándékát a Manchester United egykori – a kínai Sandong Luneng jelenlegi – játékosa ugyancsak jó szívvel támogatta. Ugyancsak az akció mellé állt a korábbi 92-szeres válogatott, olimpiai aranyérmes Fazekas László, aki egy általa aláírt Antwerp-kabalafigurát ajánlott fel.

Már több mint 15 millió forint gyűlt össze a kampány telefonos adományvonalán. De további felajánlott tárgyak – mint a Puskás Aréna megnyitóján használt labda – eladásából, illetve elárverezéséből is érkezik még pénz, amelyet a koraszülöttek mentését és szállítását harminc éve végző Peter Cerny Alapítvány kapja. A közmédia Jónak lenni jó adománygyűjtő akciója december 15-én egész napos műsorfolyammal zárul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik