Játékossors: Verón megerősítette, tényleg Argentínába vinnék Iniestát

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.12.26. 11:43
null
Andrés Iniesta Argentínában köthet ki (Fotó: AFP)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Marca információi szerint az Estudiantesnél azon dolgoznak, hogy megszerezzék Andrés Iniestát. Most a korábbi labdarúgóból lett klubelnök, Juan Sebastian Verón erősítette meg a híreket: valóban „beszélgettek” a rutinos spanyol megszerzéséről, és szívesen látnák Argentínában.

 

„Egyelőre nem mondhatom azt, hogy tárgyalnánk Iniestával, de igen, beszélgettünk vele a lehetőségről” – árulta el a 2014-ben visszavonult Verón, aki nem tagadta, Javier Mascherano megszerzése, és a vezetőedző, Gabriel Milito személye teszi lehetővé, hogy egyáltalán beszéljenek Iniesta esetleges megszerzéséről.

„Javier szerződtetése nemcsak a klub szempontjából fontos, nemcsak az Estudiantes, hanem az egész argentin futball jól jár azzal, hogy egy ilyen remek játékos és ember hazatért” – dicsérte a legutóbb a Hopej China Fortune-ben játszó 35 éves futballistát, aki köztudottan jó viszonyt ápol egykori barcelonai csapattársával, Iniestával.

Iniestának 2021. január 31-ig van élő szerződése a Vissel Kobénál, amelyhez 2018 nyarán 22 évnyi barcelonai szolgálat után igazolt.

A spanyol középpályás az előző idényben hat gólt szerzett a japánoknál, csapata pedig a liga 8. helyét szerezte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik