Játékossors: előállították Ronaldinhót és fivérét – fotók

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.03.05. 08:09
null
Ronaldinhót óriási tömeg fogadta Paraguayban (Fotó: AFP)
Előállították a korábbi kiváló brazil labdarúgót, Ronaldinhót és fivérét, Roberto de Assis Moreirát a paraguayi hatóságok. A két brazil a gyanú szerint hamis okmányokkal jutott be az országba.

 

Ronaldinhót és bátyját szerda este előállították a rendőrök – számolt be róla a La Nación. A két brazil férfi hotelszobáját átkutatták, s megtalálták a hamis iratokat.

Mint ismert, Ronaldinhónak 2018-ban bevonták a brazil útlevelét. Ő és testvére több mint kétmillió eurónak megfelelő összeggel tartozott a brazil államnak.

A 2002-ben világbajnoki címet szerző egykori futballistának és fivérének csütörtökön kell vallomást tennie. Addig megfigyelés alatt tartják őket Paraguayban.

Egy ismeretlen férfit bilincsben vezettek el a szállodából, amelyben Ronaldinhóék tartózkodtak (Fotó: AFP)
Egy ismeretlen férfit bilincsben vezettek el a szállodából, amelyben Ronaldinhóék tartózkodtak (Fotó: AFP)


Úgy tudni, a rendőrség azt is vizsgálja, kik engedték be az országba Ronaldinhóékat a hamis okmányokkal. A 2005-ben Aranylabdát nyerő volt labdarúgó szerda reggel érkezett meg Paraguayba egy gyermekeknek szóló jótékonysági program, illetve könyve népszerűsítése miatt.

Fiscalía Paraguay on Twitter

Caso Ronaldinho: Fue allanada la suite donde está hospedado Ronaldinho. Se encontraron, documentos varios, C.I. y pasaportes paraguayos con los nombres de Ronaldinho y su hermano. Investigación en curso.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik