Játékossors: parti és könnyes búcsú – így távozott Ronaldinho a börtönből

Vágólapra másolva!
2020.04.10. 11:31
null
Ronaldinho és testvére 32 nap után távozhatott a börtönből (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, csütörtökön 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadék ellenében kiengedték a börtönből Ronaldinhót és testvérét, akik a továbbiakban házi őrizetben maradnak egy asuncióni szállodában. Az ESPN információja szerint a korábbi klasszis brazil labdarúgót egy barbecue-partival, könnyek között búcsúztatták a rabtársai.

 

Mint ismert, március elején állították elő a világbajnok klasszist és testvérét, mivel hamis, paraguayi útlevéllel akartak belépni Paraguay területére. Ronaldinho összesen 32 napot töltött a börtönben, ezalatt az intézmény falai között egy labdarúgótornán is részt vett, valamint a 40. születésnapjáról is megemlékeztek.

Az ESPN információja szerint miután kiderült, hogy Ronaldinhót és testvérét az 1.6 millió dolláros óvadék ellenében házi őrizetbe helyezik, a fogvatartottak azonnal búcsúbulit szerveztek. Állítólag Ronaldinho 40. születésnapjához hasonlóan ismét barbecue-parti volt, a rabok egy része pedig könnyes búcsút vett a klasszistól, aki megígérte, hogy még meglátogatja őket, mielőtt hazatér Brazíliába.

Az persze nagy kérdés, hogy Ronaldinhóék mikor térhetnek valóban haza, mivel a lap szerint már nemcsak a hamis útlevél, hanem pénzmosás miatt is nyomoznak ellenük.

Az mindenesetre biztos, hogy Ronaldinhót és testvérét a paraguayi Asunciónban található Palmaroga Hotelbe szállították a börtönből. A hírek szerint a 40 éves korábbi futballista az elnöki lakosztályban száll meg, ami a képek alapján cellánál azért egy fokkal kényelmesebbnek tűnik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik