Jamaica: a válogatottnál csak arra várnak, hogy Bolt...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.01. 07:42
null
Boltra a válogatottnál is számítanának (Fotó: AFP)
A Jamaicai Labdarúgó-szövetségnél azt remélik, Usain Bolt mihamarabb klubot talál, mert akkor a válogatottnál is figyelembe vennék az atlétikától 2017-ben visszavonult sprinterklasszist.

„Kissé csalódott vagyok, amiért Usain nem egy jamaicai klubnál próbálkozik"– idézi az ESPN a helyi szövetség elnökét.

Michael Ricketts elárulta, szívesen látnák a nyolcszoros olimpiai bajnokot a nemzeti csapatban is futballozni.

„Ha bebizonyítja, hogy elég jó, biztos, hogy meghívót kap. De ehhez előbb egy klub kell. Mindenesetre követjük, hogy mi történik vele – a lehető legközelebbről. Nagyon szeretnénk egy éles mérkőzésen is látni őt!" – tette hozzá a sportvezető, aki szerint azzal nem lenne gond, hogy a válogatott csapattársak befogadják Boltot.

„A sebességében elképesztő lehetőségek rejlenek. Ha képes a technikáján is csiszolni, remek labdarúgó lehet. Arról nem is beszélve, hogy hány, de hány ember menne ki a stadionokba, csak azért, hogy megnézzék Usain Boltot, a futballistát" – mondta Ricketts.

Bolt az elmúlt hónapokban több edzőmérkőzésen is pályára lépett az ausztrál Central Coast Marinersnél, ám a fizetéséről nem tudott megállapodni a klub vezetőivel. Később hívta a máltai Valletta FC is, de ez az egyezség sem jött össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik