Írország: a játékost gyászolta mindenki, kiderült, semmi baja…

Vágólapra másolva!
2018.11.27. 20:00
Döbbenetesen bizarr események miatt beszél mindenki Írországban a harmadosztályban szereplő Ballybrack FC csapatáról. A klub a napokban bejelentette, hogy egyik futballistája elhunyt autóbalesetben – aztán kiderült, nem pont erről van szó…

Az egész sztori a hétvégén kezdődött, mikor a Ballybrack FC a hivatalos oldalán közleményt adott ki, melyben közölte, autóbalesetben elhunyt a csapat spanyol labdarúgója, Fernando Nuno La Fuente.autóbalesetben elhunyt a csapat spanyol labdarúgója, Fernando Nuno La Fuente.

A Dublin Live beszámolója szerint a játékos váratlan halála megrázta Írországot, az újságokban sorra jelentek meg a futballistáról megemlékező cikkek, sőt meccseket is elhalasztottak a halálhír miatt, hogy így emlékezzenek a spanyolra, a megtartott mérkőzések pedig egyperces néma csenddel kezdődtek és mindenki fekete karszalagot viselt.

Sorra kerültek az újságokba a gyászjelentések az elhunyt spanyolról, aki köszöni, jól van (Fotó: thejournal.ie)
Sorra kerültek az újságokba a gyászjelentések az elhunyt spanyolról, aki köszöni, jól van (Fotó: thejournal.ie)

A probléma csak az volt, hogy a Ballybrack FC hivatalos oldalán megjelent egy újabb közlemény néhány nappal később…

Ebben ugyanis a klub jelezte, valamit csúnyán félreértettek, labdarúgójuk ugyanis köszöni szépen, remek egészségnek örvend, és csupán annyi történt, hogy hazautazott a családjához Spanyolországba. Nem szenvedett autóbalesetet. És főleg nem halt meg.

A klub elnézést kért a történtekért, és közölte, nyomozást indítottak az ügyben, hogy kiderítsék, hol csúszott el ennyire a kommunikáció az egylet és a játékos közt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik