ICC: egygólos meccsen nyert a MU az Inter ellen

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.07.20. 15:45
null
A Manchester United új igazolása, Aaron Wan-Bissaka akcióban az Inter ellen (Fotó: Twitter/MU)
A Manchester United labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte az olasz Intert a Nemzetközi Bajnokok Kupája felkészülési tornájának első fordulójában.

Ole Gunnar Solskjaer erős kezdőt küldött a pályára, hiszen a De Gea – Wan-Bissaka, Tuanzebe, Lindelöf, Shaw – Pogba, Matic – James, Lingard, Martial – Rashford csapattal állt ki az Inter ellen. Antonio Conte a Handanovic – Skriniar, De Vrij, D'Ambrosio – Candreva, Cagliardini, Brozovic, Sensi, Dalbert – Longo, Esposito felállással nézett szembe a „vörös ördögökkel”. Mindkét gárdánál jöttek a változtatások, az MU 11-et, az Inter 8-at cserélt a mérkőzés alatt.

Az olasz csapatban továbbra sem volt ott Mauro Icardi, aki otthagyta az Inter edzőtáborát. Továbbá hiányzott az argentin csatár, Lautaro Martínez, valamint az új igazolás Diego Godín is, mindketten a Copa América miatt, amely július 7-én ért véget. A Manchester Unitedben 60 percet kapott Paul Pogba, akinek jövője továbbra is kérdéses a klubnál, valamint Daniel James és Aaron Wan-Bissaka is, akik a nyáron érkeztek az Old Traffordra. A belga válogatott támadó, Romalu Lukaku ezúttal sem volt ott a manchesteri keretben.

Sokáig úgy nézett ki, hogy a mérkőzésen nem láthatunk gólt, ám a 76. percben Ashley Young szabadrúgása után a csereként beállt Mason Greenwood csapott le a kipattanóra, majd egy lövőcsel után ballal higgadtan lőtt a kapu jobb oldalába. A kései gólra az Inter már nem tudott válaszolni, így az angolok szerezték meg a 3 pontot.

A Manchester United mellett az Arsenal és a Fiorentina is egy győzelemmel áll a tabellán, előbbi a Bayern Münchent, utóbbi pedig a Guadalajarát győzte le 2–1-re.

NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA (ICC)
Manchester United–Inter 1–0
(M. Greenwood 76.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik