Hollandia: Van Persie még egy évet marad a Feyenoordnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.15. 09:20
A Holland Kupa-győztes Feyenoord bejelentette, hogy Robin van Persie a követezkező szezonban is a rotterdami együttest erősíti.

A 34 esztendős holland csatár januárban a török Fenerbahcétól tért vissza nevelőegyesületéhez, amelynek színeiben a tavasszal tizenkét bajnokin ötször talált be, sőt a Holland Kupában az elődöntőben és a fináléban is gólt lőtt.

Az Arsenalban és a Manchester Unitedban is futballozó, 105-szörös válogatott támadó elvetette a visszavonulás gondolatát, s a következő évadban is a Feyenoordot erősíti. A 2018–2019-es idény lesz Van Persie profi pályafutásának tizennyolcadik szezonja.tért vissza nevelőegyesületéhez, amelynek színeiben a tavasszal tizenkét bajnokin ötször talált be, sőt a Holland Kupában az elődöntőben és a fináléban is gólt lőtt.

Az Arsenalban és a Manchester Unitedban is futballozó, 105-szörös válogatott támadó elvetette a visszavonulás gondolatát, s a következő évadban is a Feyenoordot erősíti. A 2018–2019-es idény lesz Van Persie profi pályafutásának tizennyolcadik szezonja.

Feyenoord Rotterdam on Twitter

O N E M O R E Y E A R V P @Persie_Official #Feyenoord https://t.co/XI8SLNszjY


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik