Hoffer-kupa: megvédte címét az NS csapata

Vágólapra másolva!
2019.05.19. 22:35
null
A győztes Nemzeti Sport tagjai Gianni Merlóval (TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTSON A KÉPRE!)
A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) Jubileumi Sportújságíró-kongresszusán a címvédő Nemzeti Sport csapata végzett az első helyen a labdarúgó Hoffer-kupán. A második helyen az Újságíró-válogatott, a harmadikon a Sport Tv együttese végzett.

 

A két három csapatos csoport mérkőzései után a helyosztóké volt a főszerep. Az ötödik helyet a Nemzeti Sport Online szerezte meg, a Kárpátalja lett a hatodik.

A bronzmeccsen a Sport Tv az erdélyi Sport-PRESSinget győzte le, míg a végletekig kiélezett döntőben a Nemzeti Sport 1–1-es rendes játékidőt követően hetespárbajban múlta felül az Újságíró-válogatottat.

A torna legjobb mezőnyjátékosa Antalics Ádám (Újságíró-válogatott, Origo) lett. A legjobb kapus címet Szucher Ervin (PRESSing, Krónika) szerezte meg, a gólkirály Csorbai Lorand (PRESSing, Református Szemle, Marosvásárhely) lett öt találattal.

A díjakat Gianni Merlo, a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) elnöke, Mubarakal-Boainin, a katari Sportújságíró-tanács tagja és Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke adta át.

Érdekesség, hogy legutóbb 70 évvel ezelőtt találkozott erdélyi és kárpátaljai csapat futballmeccsen. Erre most a csoportküzdelmek során került ismét sor.

Az első ízben kiírt Thékes-kupa teniszversenyen Kádár Zoltán (Marosvásárhelyi Rádió) diadalmaskodott, Pajor István (Hetek) lett a második, Halmágyi Zsolt (sportfoto.rom) a harmadik.

HOFFER-KUPA, 2019
Az 5. helyért

NSO–Kárpátalja 5–0
A 3. helyért

Sport Tv–PRESSing 6–0
Döntő

Nemzeti Sport–Újságíró-válogatott 1–1 (hétméteresekkel: 2–1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik