Gyász: a Chape-tragédia egyik túlélője játék közben szívrohamot kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 10:49
null
Rafael Henzel 45 évesen elhunyt
Életének 46. évében elhunyt Rafael Henzel brazil sportkommentátor, aki 2016-ban rajta volt azon a repülőgépen, amely többek között a Chapecoense futballcsapatával a fedélzeten lezuhant Kolumbiában.

 

Rafael Henzel Chapecóban barátaival futballozott, amikor a pályán szívrohamot kapott. A 45 éves sportkommentátort kórházba szállították, ám életét nem tudták megmenteni – számolt be róla az Oeste Capital rádióállomás, amelynél Henzel dolgozott.

A brazil riporter egyike volt a Chapecoense-tragédia hat túlélőjének. Mint ismert, 2016 novemberében a kolumbiai Medellín közelében lezuhant egy repülőgép. A balesetben 71 ember halt meg – többek között 19 Chapecoense-futballista is.

Henzel 2017-ben könyvet jelentetett meg, melyben főként a balesetről írt, s az élet fontosságát hangsúlyozta.

A kommentátortól – több klubhoz hasonlóan – a Chapecoense is elbúcsúzott. A brazil klub a hivatalos Twitter-oldalán mély fájdalommal számolt be Henzel haláláról, s együttérzését fejezte ki a népszerű riporter családja felé.

Chapecoense on Twitter

A Associação Chapecoense de Futebol vem a público a fim de manifestar o profundo pesar e toda a consternação pela notícia do falecimento do jornalista Rafael Henzel, ocorrido na noite desta terça-feira.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik