Görögország: a PAOK adhat mentőövet Bozsinovnak

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 13:42
Görög sajtóhírek szerint a PAOK labdarúgócsapata fél plusz két évre szerződteti Valeri Bozsinovot. A felek a napokban alá is írhatják a megállapodást.

 

A 42-szeres bolgár válogatott Bozsinov a nyár óta klub nélkül van, ám élete cseppet sem unalmas. Az Olaszországban (Lecce, Fiorentina, Juventus, Parma, Verona, Vicenza), Angliában (Manchester City) és legutóbb Portugáliában (Sporting) légióskodó, 27 éves támadó az elmúlt hónapokat hazájában töltötte – 2002-ben vett vándorbotot a kezébe –, és a bolgár sajtónak adott szinte napi témát aktuális barátnőivel, viselt dolgaival vagy éppen azzal, hol folytatja pályafutását. Még az ősz elején felvetődött, hogy képben van a Bp. Honvédnál, később argentin és dél-koreai kapcsolatról számolhattak be.

Ezúttal pedig görögről. A PAOK 21 fordulót követően a második helyen áll a görög bajnokságban, 11 ponttal elmaradva a listavezető Olympiakosztól.

Piaci értékét a transfermarkt.de csupán 500 ezer euróra teszi. Képességei szerint messze alul van értékelve, de az utóbbi években kellő rendszerességgel építette le saját nimbuszát. Ezúttal viszont szabadügynök, így csak vele kell megegyezniük a görögöknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik