Gólzápor Angliában, Futács és Varga gólja - videó!

Vágólapra másolva!
2010.08.23. 12:12
Az augusztus 20-i hosszú hétvégén két olyan légiósunk is eredményes volt csapatában, aki tagja volt az U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet nyert csapatnak. Varga Roland az olasz harmadosztályban szereplő Foggiában volt eredményes, míg Futács Márkó az Ingolstadban lőtt gólt az Augsburgnak a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának nyitó fordulójában. Az alábbi összeállításban többek között megnézheti a fiatalok gólján kívül a Chelsea és a Newcastle hatgólos győzelmét, a Manchester United és a Fulham izgalmas döntetlenjét, valamint a Barcelona és a Internazionale Szuperkupa-sikerét.


A német másodosztályban szereplő Ingolstadt magyar támadója, Futács Márkó betalált az Augsburg kapujába. Az U21-es válogatott játékos a lecsorgó labdára eszmélt a leggyorsabban, és becsúszva a vendégek kapujába lőtte.
A német másodosztályban szereplő Ingolstadt magyar támadója, Futács Márkó betalált az Augsburg kapujába. Az U21-es válogatott játékos a lecsorgó labdára eszmélt a leggyorsabban, és becsúszva a vendégek kapujába lőtte.

FUTÁCS EGYENLÍTŐ GÓLJA

 

 

3–0-s sikerrel rajtolt az olasz labdarúgó harmadosztályban a Foggia együttese, amely a Cavesét győzte le. A Foggiában kezdő volt Varga Roland, az U20-as vb-bronzérmes magyar légiós a második gólt szerezte, a 46. percben. Íme, a meccs góljai videón, közte Varga remek találata.

 VARGA ROLAND GÓLJA 1:20-NÁL
 

A Manchester United Paul Scholes távoli lövésével szerzett vezetést a Fulham otthonában, erre válaszolt a londoniaknál Simon Davies. A hajrában Brede Hangeland mindkét kapuba betalált, előbb a sajátját vette be egy szöglet után, majd jóvátéve hibáját, jól helyezett fejessel egalizált. Az alábbi videón megmutatjuk a találkozó góljait, valamint Nani kihagyott tizenegyesét!

HANGELAND ÖNGÓLJA ÉS EGYENLÍTÉSE
 
Kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Newcastle United az Aston Villa ellen az angol Premier League 2. fordulójában. Az alábbi videón megnézheti John Carew kihagyott tizenegyesét, Andy Carroll mesteri hármasát és Kevin Nolan dupláját!

CAREW ÉGBE LŐTT LABDÁJA ÉS A NEWCASTLE HAT GÓLJA

 


 

A Premier League második fordulójában is könnyed győzelmet aratott a Chelsea. A londoni „kékek” ezúttal a Wigan otthonába látogattak, ahol – többek közt az egyaránt két gólt szerző Nicolas Anelkának és Salomon Kalounak, no meg az ezúttal is fantasztikusan futballozó Didier Drogbának köszönhetően – 6–0-ra nyertek.

ISMÉT HATOT VÁGOTT A CHELSEA
 

Az Arsenal parádés játékkal rukkolt ki hazai bemutatkozásán, 6–0-ra kiütötte a remekül rajtoló Blackpoolt. Nézze meg a meccs összes gólját videón!  

ARSENAL–BLACKPOOL 6–0
 

Gareth Bale főszereplője volt a Stoke City–Tottenham Hotpurs (1–2) mérkőzésnek. A játékost előbb egy kapu előtti kavarodás után fejbe lőtték, s a labda a hálóba pattant, majd Bale álomgólt lőtt a hosszú felső sarokba.

BALE HATALMAS GÓLJA
 

A Barcelona csúcsformáját idézte a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-mérkőzésen, 4–0-ra győzött, és 5–3-as összesítéssel megnyerte a trófeát. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!

A BARCELONA NÉGYGÓLOS SIKERE
 

Rafa Benítez megszerezte első trófeáját új csapatával, az Internazionaléval, amely az olasz Szuperkupa-mérkőzésen 3–1-re megverte az AS Romát.

INTERNAZIONALE–AS ROMA 3–1
 

Andrezinho gólja után Nemanja Nikolics egyenlített a Videoton–Ferencváros rangadón, így 1–1-es döntetlen született a labdarúgó NB I 4. fordulójában rendezett mérkőzésen.

VIDEOTON FC–FERENCVÁROS 1–1
 
 
(A Sport Tv felvétele)

A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Budapest Honvéd Pablo Coira első félidőben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Debreceni VSC-t. Íme, a találkozó összefoglalója videón!

COIRA GYŐZTES GÓLJA A LOKI ELLEN

 

 

 

(A Sport Tv felvétele)

A Győri ETO 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az MTK-val a labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén. Az alábbi videón megmutatjuk Kanta József és Nikola Trajkovics gólját!

KANTA ÉS TRAJKOVICS GÓLJA

 

 

(A Sport Tv felvétele)

Az óriási visszhangot kiváltó Lombard Pápa–Szombathelyi Haladás (5–1) első osztályú találkozó 56. percében a Nagy Gábort kiállító játékvezető kezéből Molnár Balázs kivette a piros lapot. Ő is mehetett zuhanyozni.

MOLNÁR KITÉPTE A PIROSAT A BÍRÓ KEZÉBŐL
 


A német labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es szezonjának nyitó mérkőzésén a Bayern München az utolsó pillanatokban szerzett góllal 2–1-re legyőzte a Wolfsburgot. A bajorok szereztek vezetés a dél-afrikai világbajnokságon a legjobb fiatal játékosnak választott Thomas Müller révén, azonban a szünet után a „farkasok" bosnyák gólgyárosa, Edin Dzeko egyenlített. A 91. percben aztán Ribéry hosszúnak tűnő beadása után Bastian Schweinsteiger lőtt a kapuba.

 GYŐZELEMMEL KEZDETT A BAYERN
 

A holland labdarúgó-másodosztályba tavaly kieső rotterdami Sparta a legutóbbi hazai bajnokiján 12–1-re megverte az Almere City együttesét, s a győzelem fő letéteményese a nyolc gólt szerző Johan Voskamp volt. A történelmi tett aligha jöhetett volna létre, ha csapattársai nem szolgálják ki legalább hét alkalommal a csatárt, akinek már csak az üres kapuba kellett passzolnia.

NEKI NYOLC
 

Bár a Zaglebie Lubin 2–1-re kikapott idegenben a Polonia Warszawától a lengyel bajnokság pénteki mérkőzésén, a vendégek középpályásának, Mateusz Bartczaknak emlékezetes lesz a találkozó. A lengyel játékos ugyanis egy megszerzett labda után, csaknem 35 méterről bombázott a hazaiak kapujába, amivel előnyhöz juttatta csapatát.

BARTCZAK JÓL ELTALÁLTA
 

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls mexikói védője, Rafa Márquez megszerezte első gólját új csapatában. De nem is akármilyet! A korábbi Barcelona-játékos a lekészített labdát bombázta csaknem 25 méterről a Toronto FC kapujának bal felső sarkába.

 MÁRQUEZ IS NAGYON ELTALÁLTA
 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik