Gabon: vérfertőzés, feláldozott anya, hamis papírok – vallott az exválogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.17. 18:19
null
Shiva N'Zigou (sárgában) a francia élvonalban is játszott (Fotó: AFP)
Shiva N'Zigou, korábbi gaboni válogatott labdarúgó rendkívül sötét múltjáról vallott, minderről pedig a TV2Vie csatorna felvételt is készített. A francia élvonalban is megforduló csatár többek között arról beszélt, hogy édesanyját szó szerint feláldozták a karrierjéért, ő maga pedig hamis papírokkal játszott, így öt évvel fiatalabbnak adta ki magát a valós életkoránál – számolt be róla a gabonreview.com.

A 2000-es évek elején a Nantes-ot és a Reimset is erősítő, így a francia első és másodosztályban is megforduló Shiva N'Zigou egy vallási szertartás során gyónta meg a bűneit, így rendkívül sötét múltjába is betekintést engedett. Többek között azt is elárulta, hogy hamisított papírokkal élt és játszott, azaz jelenleg nem is 34, hanem már 39 éves.

N'Zigou arról is vallott, hogy a nagynénjével és a lánytestvérével is szexuális kapcsolatot létesített, később pedig két férfibarátjával is lefeküdt, közülük az egyikkel hosszabb ideig kapcsolatban is élt.

A gaboni csatár azt is elmondta, amikor még sok pénz hozott haza és sok szerződés közül válogathatott, ellenségeskedés indult meg a családján belül. Édesapja ezért édesanyját tette felelőssé – ez pedig állítólag egy rituális emberáldozásban csúcsosodott ki.

„Álmomban apám arra kért, hogy áldozzuk fel édesanyámat. Én ezt visszautasítottam, de a valóságban mégis megtörtént” – vallott a szörnyű tettről N'Zigou, aki ezután megbocsátást kért.

N'Zigou vallomása a szertartáson


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik