Futsal BL: másodszor is kikapott az ETO, így nem juthat tovább

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 20:43
A magyar bajnok Rába ETO 5–1-re kikapott az orosz Dinamo Moszkvától a futsal Bajnokok Ligája elitkörének második fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy nem juthat be a jövő évi négyes döntőbe.

A győriek az első fordulóban háromgólos vereséget szenvedtek a minitorna házigazdájától, a lisszaboni Sportingtól, és a második körben is egy erősebb csapattal, a Dinamo Moszkvával találkoztak.A győriek az első fordulóban háromgólos vereséget szenvedtek a minitorna házigazdájától, a lisszaboni Sportingtól, és a második körben is egy erősebb csapattal, a Dinamo Moszkvával találkoztak.

DRÓTH BETALÁLT, A KAJRAT A TOVÁBBJUTÁS KÜSZÖBÉN

Az A-csoportban a Kajrat Almati a második mérkőzését is megnyerte, miután 6–0-ra megverte a koszovói FC Feniks együttesét. A kazah csapat harmadik gólját Dróth Zoltán szerezte. A Kajrat a harmadik fordulóban a lett Nikars Rigával találkozik, és ha nem kap ki, akkor biztosan bejut a final fourba.

Az oroszok a szünetben még csak 1–0-ra vezettek, a második félidő első felében azonban 22 másodperc leforgása alatt kétszer is betaláltak, ezzel megnyugtató előnybe kerültek. A győri csapat alig két perccel később Jaison találatával szépített, ám a hajrában a Dinamo további gólokat szerzett, és magabiztos győzelmet aratott.

A csoportelsőségről, ezzel együtt a továbbjutásról a vasárnapi Dinamo Moszkva–Sporting CP mérkőzés dönt. Az ETO a marosvásárhelyi Targu Muressel találkozik a harmadik fordulóban.

FUTSAL BL, ELITKÖR
D-CSOPORT, 2. FORDULÓ
Rába ETO–Dinamo Moszkva (orosz) 1–5 (0–1)
Sporting CP (portugál)–City’us Targu Mures (romániai) 16–1 (3–0)
A csoport állása: 1. Sporting CP 6 pont (20–2-es gólkülönbség), 2. Dinamo Moszkva 6 (16–2), 3. Rába ETO 0 (2–9), 4. City’us Targu Mures 0 (2–27)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik