Futball: nem ment a VAR, mert felrakta tölteni a telefonját

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.09. 10:18
Egészen zseniális történet járja körbe a világot a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságából, ahol a videobíró állítólag egy telefon miatt nem működött.

A szaúdi sportvilág történéseiről tudósító arriyadiyah.com beszámolója szerint az al-Naszr legutóbbi bajnokiján egészen különleges okokból nem sikerült visszanézni egy kritikus esetet a videobíróval: az egyik pályamunkás ugyanis oda nyúlt, ahová nem kellett volna. arriyadiyah.com beszámolója szerint az al-Naszr legutóbbi bajnokiján egészen különleges okokból nem sikerült visszanézni egy kritikus esetet a videobíróval: az egyik pályamunkás ugyanis oda nyúlt, ahová nem kellett volna.

A hírek szerint a pálya mellett, a VAR technikáját működtető egyik eszközt nemes egyszerűséggel kihúzta a konnektorból, hogy fel tudja rakni a telefonját töltőre.

A hírek szerint leállt a VAR, mert a pályamunkás felrakta tölteni a telefonját (Fotó: AFP)
A hírek szerint leállt a VAR, mert a pályamunkás felrakta tölteni a telefonját (Fotó: AFP)

Bár a vezetők a találkozó után elismerték, hogy valóban nem stimmelt valami a videobíróval, akkor úgy fogalmaztak, szoftverhiba történt.

Mootaz Chehade on Twitter

Aztán amikor a hír elkezdte körbejárna a nemzetközi sportsajtót, kiadott egy közleményt a szaúdi szövetség is, melyben már mindent cáfol…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik