Franciaország: Pogba sérült, kihagyja a válogatott meccseket

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.02. 17:42
null
Paul Pogba ezúttal biztosan kihagyja a francia válogatott meccseiet (Fotó: AFP)
A francia labdarúgó-válogatott hivatalos Twitter-csatornáján közölte, hogy Paul Pogba sérülés miatt kihagyja a nemzeti csapat soron következő mérkőzéseit. A hírt a középpályás klubja, a Manchester United is megerősítette.

 

Magáról a sérülésről annyit tudni, hogy Pogba bokájával van gond, ám sem a pontos diagnózist, sem a kényszerpihenő várható hosszát nem ismertették a franciák. Helyére az Arsenal játékosát, Mattéo Guendouzit hívta be a keretbe Didier Deschamps szövetségi kapitány – a 20 éves futballista még nem léphetett pályára hazája válogatottjában a felnőttek között. A helyettes már meg is érkezett a válogatott Clairefontaine-i edzőközpontjába.

A világbajnok csapat szeptember 7-én Albániával, három nappal később Andorrával csap össze Európa-bajnoki selejtezőn – mindkétszer hazai környezetben.

EB-SELEJTEZŐK
H-CSOPORT
Szeptember 7.,
20.45: Franciaország–Albánia
Szeptember 10., 20.45: Franciaország–Andorra

Equipe de France on Twitter

Blessé à la cheville, @paulpogba est remplacé par @MatteoGuendouzi pour les matchs contre l'Albanie et Andorre les 7 et 10 septembre au Stade de France Bon rétablissement Paul #FiersdetreBleus


Equipe de France on Twitter

@MatteoGuendouzi est arrivé ce matin à Clairefontaine pour le rassemblement des Espoirs mais il passera finalement les 8 prochains jours avec l'Equipe de France A en remplacement de Paul Pogba (cheville) ! #FiersdetreBleus https://t.co/jklmAJCord



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik