FIFA: különleges, digitális ajándékcsomag Pelé születésnapjára

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.24. 07:30
null
A FIFA is köszöntötte Pelét (Fotó: fifa.com)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a 80. életévét pénteken betöltő háromszoros világbajnok Pelé tiszteletére digitális ajándékcsomagot tett közzé a különböző, internetes platformjain.

A FIFA exkluzív tartalmakkal készült Pelé 80. születésnapjára. Ennek egyik fő eleme a FIFA.com-on és a szövetség hivatalos YouTube-csatornáján közzétett 31 perces videó, amelyben többek között a brazil futballsztár családtagjai, volt csapattársai, tisztelői idézik fel a pályafutását, életútját. A videóban a FIFA elnöke, Gianni Infantino is köszönti a háromszoros világbajnokot és a különleges, születésnapi tartalom magában foglal egy interjút is az ünnepelttel.

„Pelé új szintre emelte a labdarúgást. Nemcsak megtestesítette ezt a gyönyörű játékot, hanem olyan könnyedséggel is játszott, amilyet korábban sosem láttak Európában. Csodálatos volt nézni őt a pályán. Beceneve, nagyon helyesen, O Rei – azaz a király. Szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni Pelének, és mindenek előtt jó egészséget. Ez a nap a teljes futballvilág ünnepe” – fogalmazott pénteki üzenetében Gianni Infantino.

A FIFA az említett videó mellett további, rövidebb videókat és számos fotót is közzétett Peléről a digitális platformjain.

PELÉ 80 A SZÜLETÉSNAPI VIDEÓ


A digitális ajándékcsomag különböző elemei az alábbi oldalakon találhatók meg:

• FIFA.com
• Twitter
Instagram
• Facebook
• YouTube
• GIPHY

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik